Alla inlägg den 5 april 2009

Av Tina - 5 april 2009 22:33

Min söta, häftiga syster och vovvarnas favvomoster, Matilda, blev anmäld till en skönhetstävling i Borlänge lördags och VANN den ! ! ! Grattis söta, coola, stentuffa du :o)

Nästa uttagning är i Stockholm . Lycka TILL gumman !!!

Kramkram

Nixxa, Naya, och hela fam Eresjö/köster


Av Tina - 5 april 2009 13:11

Sällskapet, vädret och hundarna - kan det bli mer perfekt än så.

Marre, Marianne och jag träffades på klubben för lite träning. Malin och Tomas var också där. Efter träningen så tog Marre, Marianne och jag en härlig prom med 7 hundar. Lösa springande, nosande. Det är så härligt att de går så himla bra ihop allihopa.

Fick med mig kameran för en gång skull.

Naya väntar här på sin tur, på den torra halmen. Så här tyst och söt är hon inte då jag och Nixxa kör...


 


 Promenad dax, Nixxa snackar med Crozza och sedan bär det iväg. Crozza är Marres aussievalp på ca:6 mån. Naya är hack i häl på storsyrran och Wilda står och tittar på, hon trivs mest så, söta Wilda :o)

 Nixxa hittade något extra gott att nosa på och kom på efterkälke. Men det tar hon snabbt ikapp :o) Så skönt att se henna alert och fyrbent igen.


 Marre-matmor delar ut belöningar till alla glada hundar, Bessie, Zheera, Yazza och Wilda gör sitt bästa för att synas.

 Sittande från vänster: Yazza, Zeheera, Crozza, Nixxa, Wilda, Bessie och lilla skruttNaya - vilket härligt gäng ni är :o)


 Nöjda tjejer när vi kom hem och till slut gick in. Nixxa somnade på terassen i solen först medan Naya jagade sega flugor.

En avslutande bild med IFK Österåker med nationalsången och sista matchen innan Christopher med sitt lag gick upp i div 1. Så superkul - Stort grattis, ni gjorde en toppensäsong :o)

Ovido - Quiz & Flashcards