Alla inlägg den 10 juli 2009

Av Tina - 10 juli 2009 11:31

Under veckan som varit har vi haft skånebesök, Mina uppfödare har varit här :o) Vi har pratat, pratat och pratat och ätit och druckit och pratat. Det finns mycket att prata om, hundar, agility och skola såklart och en annan massa s-k också :o)

Synd att vädret inte varit med oss hela vägen bara - men igår passade vi på att åka ner till stranden mellan skurarna - det blev ett lååångt besök och det var så härligt att se hundarna raca efter vågorna. Men först passade vi på att fota när de satt stilla :o) Hela gänget fr vänster, Naya, Nixxa, Spice, Luna, mamma Nova, Luse och Rupa. 

Naya fick  simma lite också och hon är en mycket duktig och harmonisk simmare. Nixxas mamma Nova är galen i vatten och hon vallar vågor och älskar när det skvätter - hon och Mickis hade fullt upp. Tanterna Luse och Rupa hade en egen liten strandpromenad och höll sig en bit ifrån vattnet. Nixxas halvsyster Spice och Luna hade också härligt roligt.

Här nedan Naya, Nixxa och halvsyster Spice

 Söta Naya och duktiga fotograf Mickus

 Naya och Mickus, hon simmar som en orm Naya.

 Shelti-race............ tjohooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 Nova har just hämtat en pinne i vattnet....


Nu haffade Naya pinnen, liten på jorden men stor i orden :o)


 Nixxa, Luse, Spice och Luna :o)

Härliga Nova är galen i vattnet och flyger och studsar :o)


Sheltirace :o)

 Först Spice, Nixxa och Naya

 Vi har också hunnit med Sommarcupen på öbk. Onsdagkväll tillbringades där. Magnus har gjort illa sitt knä och kunde inte springa så jag sprang med hans Luna, det gick riktigt bra andra loppet. Nixxa nollade båda loppen så hon känns bra nu. Vi ska upp och träna idag - har bett husseHans fota lite, men han verkar inte jubla över det precis.

I tisdags hade vi slalomkurs med Malin igen och Naya verkar vara taggad inför slalomen, tror hon kanske har fattat det nu, äntligen. Hon var halvgalen, hade fart och bet mig i benet av glädje... så vill jag ha det :o)


I dag kommer killarna hem, de har varit borta i 2 veckor i Dalarna - Jonte har tagit EU-moppekort men nu är det dags för de små liven att komma hem, de kommer idag.

Ovido - Quiz & Flashcards