Alla inlägg den 10 augusti 2009

Av Tina - 10 augusti 2009 09:16

Har varit i Dalarna i ngr dagar och helgen bestod av tävling i Dala Floda. Vädret var toppen och det var en lagom stor tävling, dock lite väl få starter i 2:an, men så är det ju :o)

Nixxa och jag hade fyra nollade lopp under helgen och hon kändes fin, fast ändå knackig att köra. Jag litar inte på henne riktigt i vissa tillfällen och så går det bra och då blir det lite hackigt. Men sista loppet kändes flytigt och även agilityloppet på söndag. Men jag får gapa och skrika och vi behöver hitta en högre växel så småningom. Nu är jag glad över att vi kommer runt utan att hon ska kolla in allt runt om. I lördags kom vi 3:a och 4:a och i söndags vann vi i agility och tog vår första pinne i ag2 :o) I hoppklassen kom vi tvåa och vi har nu två pinnar i hopp2.

Malin gjorde ett superfint lopp ed Arwen och kammade hem vinsten i hopp på södnag. Daniel hade också en bra söndag och vann både hopp och agility med Tess. Härligt kämpat alla :o)

Idag bär det hemåt mot Stockholm och i morgon är det kvällstävling i Knivsta och sedan är det arbetsdag på torsdag... lite kul ska det väl ändå bli... :o)

Ovido - Quiz & Flashcards