Alla inlägg den 27 juli 2008

Av Tina - 27 juli 2008 22:25

Nyss hemkommen från en härlig kortsemester med maken i Smögen och Göteborg. Bara god mat gott och att dricka, picknickorg med räkor och grillad kyckling och så skumpa såklart, varje dag, och de härliga klipporna att ligga på och bara kika på alla båtar som drog förbi, läsa en bok och bara vara. Tänk så underbart ljuvligt det kan vara.

Vi firade 10-årig bröllopsdag en av dagarna och solen sken och det var en så härlig sommardag/kväll.

Nixxa har blivit omhändertagen av mormor och Mickis. Hon har haft det så bra, men sovit mest pga värmen. Så visst har det varit bra för hennes vila att det har varit varmt. När vi kom hem så blev hon som tokig och såååå jättegjätteglad.

Men inte har hon haft det tråkigt när vi har varit borta heller, Mickis ser eftre ett marsvin, Rodney, och han och Nixxa brukar snacka med varandra. När Nixxa eller någon annan kommer in i rummet hos honom så börjar han att skriiiika "Heeeej här e jag ta upp mig :o)  " Han är så cool.


Eftersom vi har jobbat med poolen och använt skottkärran en hel del så kan det vara anledningen till att Nixxa gillar att sova i den. Här nerbäddad i skönt täcke under sig och sussar så hårt, lyfter inte ens ögonbrynet när vi  går förbi:o)



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards