Alla inlägg den 24 augusti 2008

Av Tina - 24 augusti 2008 14:09

Tänk om man fick fortsätta och ha ännu mera sommarlov, det hade passat mej helt perfekt.

Sedan förr-förra veckan då valpen kom hem och jag börjat jobba och barnen börjat skolan har min värld varit i en konstant såpbubbla - Phu!!!

Det har inte hunnit bli ngt bloggande, samt att min kära dator harvarit upptagen av att sonen använt den till att  spela Wold of Warcraft.... min dator har varit överhettad kanman säga....


Det är kul att ha börjat jobba igen, men allt tar ju en sådan förbannad tid, allt annat runtomkring...... när man kommer hem så vill man ju bara pussa, "träna" och vara med valpen och Nixxa. Det är en fröjd att se Nixxa leka och fostra valpen - de är så häftiga att titta på. Skäller Nixxa på någon eller något så struttar valpen istället fram och kollar läget, hahahah :o) det är vad jag gillar hos henne..... No fear :o)


Naya är nyfiken ochman får ha koll på att hon inte trillar i poolen, eller över kanten ner på tomten...


Det ser oftast ut så här, fullfart framåt.

Nej, då hon är en fröjd att ha att göra med. Hon är så härlig och mysig och när jag nu har introduserat korven för henne så smått, så blir hon som galen. Hon norpade Micaelas middag på en tusendels av en sekund nyss och svalde den nästan hel, snacka om att vara piraya.... men en söt sådan.



Ovido - Quiz & Flashcards