Alla inlägg den 19 juni 2009

Av Tina - 19 juni 2009 10:13

HURRA  HURRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag fyller Naya, lilla pluttiga skruttNaya, 1 år. Tänk vad efterlängtad hon var av sin matte. Dock skulle ju egentligen hon till Ryssland, men blev lite för liten och passade storleksmässigt inte som avelstik. Nu är hon iaf MIN,MIN,MIN,MIN och jag är så glad för det. Hon har drivet, arbetsviljan, gossigheten, näpen och sötheten och en hel del jäklaranamma - exakt vad jag ville ha. Ok, lite liten blev hon, men man kan ju inte få allt.


Igår kväll hade vi filmkväll på klubben som Malin hade fixat. Slalomfilm av Susan Garrett. Den var enormt inspirerande och man vill bara ut och köra vidare från det vi redan kan. Jag tänker gå tillbaka några steg med Naya så hon själv får in svängningsmönstret med de raka portarna, vi har fastnat med att ha portarna lite öppna och där måste vi ifrån......


Midsommarafton är det också och vi ska till några bekanta på silllunch och lite grillning.

Vi har med oss gott vin och chokladdoppade jordgubbar som är ett måste på midsommar tilsammans med skumpa - mmmmm kan det bli bättre :o)


Jaa nästan, i alla fall  för snart är det SKutskär och vi ska upp på en 4:dgrs tävling. Ska bli jättemysigt. Jag och Mickuc med kompis ska bo i stuga på samma camping som många nadra i klubben. VI längtra så. HusseHans kommer också upp och det är stort, men det är nog för att han och Marres man ska golfa, så det inte blir FÖR mycket hundar.

Nu ska hundarna få en promenix, sen ska man göra sig snygg och det kan ju ta sin tid och sedan är det bara att sätta på sig dunjackan och gå på fest.


2 bilder som Malin tog då vi var på grillkvällen för ngr v sedan.

Naya ser nog något gott ............... den lilla tjuven...........



                                                                


Nixxa njuter av att vara med alla sina fyrbenta kompisar.


                                                  




Ovido - Quiz & Flashcards