Alla inlägg den 30 juni 2009

Av Tina - 30 juni 2009 11:54

Ska bli så himla roligt att komma iväg till Skutskär i morgon. Vi är verkligen ett stort tight gäng som ska dit, ska bli så himla roligt. Jag insåg i söndags att jag inte riktigt hade tränat på det som jaghade tänkt att träna på inför helgen, men insåg även att jag måsta ta det lite lugnt då jag vaccinerade tjejerna i torsdags o då skull eman ta´t lite lugnt i ngr dagar. Jag har inte vågat sätta på fästingshalsbandet (scalibor) på dem utifall det skulle bli för mycket för deras små kroppar o de skulle få en reaktion med allt. Min kusins hund höll på att stryka med för något år sedan då han hade fått vacc, fästingsmedel och så var det något mer ....men fästingarna är inte heller så roliga, så jag har börjat så smått att intro på Naya, hon ska ju dock inte tävla, men man vill ju inte till sjukan med dem ändå.

Ikväll är det Sommarcupen och vi får väl se hur laddad Nixxapixxa är. Igår på dagen gick hon knappt upp på vippen - jag höll på att svimma av.... vad höll hon på med. Men med lite oxfilé på kvällen så hade hon bättre fart, vet inte vad som hände med henne. Hon känns ok i alla fall och jaghoppas att hon kommer att hålla hela helgen.

Naya har vi påbörjat ytterligare en slalomkurs med. Hon fattar inte riktigt vad hon ska igenom pinnarna för och hon har ingen motivation att rejsa igenom dem och hon blir låg av att göra fel och frågar alldeles för mycket mig istället för att prova sig fram själv. Så vi har fått i läxa av Malin att göra trix här hemma och låta henne prova sig fram om och om igen om hon misslyckas är det bara bra.

Samma hade vi med running med Fanny Gott. Naya sprang bara över och visste inte riktigt vad hon gjorde men hon gjorde då rätt. För att de ska fatta bättre och snabbare så behöver de göra fel och få tänka till hur de ska göra för att få belöningen. Fanny sa att Naya inte skulle ära sig lika fort för hon gjorde inte lika många misstag, och kanske är det samma med slalomen. Det gick bra i början och sedan när man ska vidare så vet hon inte riktigt vad hon gör. VARFÖR MÅSTE ALLT VARA SÅ SVÅÅÅÅRT!!!! Känner matte då..

Hon blir mycket fort trött och tappar då helt sin fart och arbetstaggning som hon annars har.

Runningen går bättre  - tror jag :o)

Jag har lagt till hinder för sväng och arbetar i solfjäder fram och tillbaka på helhöjd. Hon har börjat titta lite på mig då jag kastar godiset till henne så där måste jag få till ett annat beteende. But we are working on it :o)

Husse Hans åkte till Skåneland i går till ngr bekanta och jag är riktigt avis då det var längesedan vi träffade dem och jag ÄLSKAR Skåne.

Men nu ska vi till Skutskär och ha jättekul - Tror inte jag ska tänka så mycket på hur det går med agilityn, jag blir bara så himla besviken på mig själv.   Nu ska jag packa vidare .


Ovido - Quiz & Flashcards